top of page

Αναζήτηση Χορηγών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Νάξου απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς όλους του επιχειρηματικούς παράγοντες της νήσου Νάξου, των Κυκλάδων και των Αθηνών, για την οικονομική ενίσχυση και μόνιμη χορηγία του σωματείου μας, με την ταυτόχρονη προβολή των επιχειρήσεων των χορηγών μέσω της υπό κατασκευή ποδηλατικής εμφάνισης της ομάδας του Π.Ο.Ν. με την οποία θα παίρνει μέρος σε πάσης φύσεως επίσημους επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς αγώνες.

Σε περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι από έξι χορηγοί οι προσφορές τους θα αξιολογηθούν με απόφαση που θα ληφθεί από το Δ.Σ. και οι χορηγοί των έξι πιο συμφερουσών προς το σωματείο μας προσφορών θα προβληθούν μέσω της υπό κατασκευή εμφάνισης του Π.Ο.Ν. με την τοποθέτηση των σχετικών λόγκο των επιχειρήσεων τους επάνω στην ποδηλατική μας εμφάνιση.

Οι υπόλοιποι τυχόν υπάρχοντες χορηγοί θα μπορούν εάν το επιθυμούν να προβάλουν και διαφημίσουν τις επιχειρήσεις τους μέσω πάνελ, αφισών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σάιτ, κατά την διενέργεια του Ποδηλατικού Αγώνα που θα διοργανώσει ο Ποδηλατικός Όμιλος Νάξου, στις 24-04-2016 ημέρα Κυριακή και ώρα εκκίνησης 12:30 με την ονομασία ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΩΜΙΑΚΗΣ σε μια πανέμορφη διαδρομή έντεκα (11) περίπου χιλιομέτρων με μέση κλήση 5% με εκκίνηση από το γραφικό λιμανάκι του Απόλλωνα και τερματισμό στην Κωμιακή Νάξου.

Προθεσμία υποβολής προσφορών έως 05/04/2016 ημέρα Τρίτη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Πρόεδρος 6976395414, Γενικός Γραμματέας 6947808940

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page